Кметът на  Варна Иван Портних поздрави участниците в  XVIII Международен

...
Кметът на  Варна Иван Портних поздрави участниците в  XVIII Международен
Коментари Харесай

Кметът поздрави участниците в XVIII Международен фестивал на червенокръстките и здравни филми

 Кметът на  Варна Иван Портних поздрави участниците в  XVIII Международен фестивал на червенокръстките и здравни филми, който се организира в дните от 13-ти до 17-ти юни във Варна. На събитието участваха вицепрезидентът Илияна Йотова, ръководителят на БЧК Христо Григоров, Илко Раев – ръководител на БЧК – Варна, зам.-ректорът на МУ – Варна проф. Тодорка Костадинова. 

" Международният фестивал на червенокръстките и здравни филми, който Община Варна подкрепя, към този момент е одобрено събитие в културния плакат на Варна и всяка година притегля от ден на ден участници от целия свят. Радвам се, че той предизвика интереса на младежите към доброволчеството и добротворчеството като метод на живот! “, съобщи кметът и пожела на всички участници триумф в конкурсната стратегия.   

Тази година фестивалът се организира под мотото " Агресия – хуманизъм – кино “. Освен прожекциите на състезаващите се игрални и документални филми от целия свят, в програмата е включен и спорен конгрес по същата тематика.  Съпътстващата гледка от филми с хуманна устременост ще продължи с безвъзмездни прожекции в зала " Пленарна “ на Община Варна до 21-ви юни в това число.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР